Enkle startsett

E-sigaretter startpakke for nybegynnere

Gratulerer med at du har lyst til å prøve damp! Her finner du startsett egnet for nybegynnere. Det som kjennetegner disse er at de fleste er små, rimelige og enkle å bruke. Startsettene inneholder alt du trenger for å komme igang, unntatt E-juice som du kan kjøpe hos oss (uten nikotin). Hvis du ønsker å kjøpe e-juice med nikotin, er det lovlig å importere for eget bruk fra EØS-området, men ikke tillatt for salg i Norge.

Hva er en e-sigarett?
En e-sigarett består av en tank som inneholder e-juice, og en batterienhet som produserer strøm for å varme opp e-juicen i tanken for å produsere damp. Våre startsett kommer med 1 eller 2 sett med tank og batteri + lader.

Slå av og på
Klikk 5-6 ganger så raskt du kan på knappen. Batterilyset skal da begynne å blinke.

Fordamperhoder
I tillegg trenger du fordamperhoder (coiler, veker, brennere, etc) som passer til tanken din. Disse anbefaler vi å bytte jevnlig, rundt hver 14. dag avhengig av hvor mye du bruker utstyret. Hvis det kommer lite damp, eller hvis det smaker brent er det sansynligvis på tide å bytte.

Lading av batteri
Alltid behandle batteri med respekt! Lad aldri batteriene om natten eller når du er borte. Benytt gjerne brannsikker ladepose ved lading. Kast aldri gamle batterier i søpla! Sorter det som spesialavfall. Batteriets lys slukkes når batteriet er fulladet.

Hva skal jeg velge?
Alle våre produkter er originale og CE/Rohs sertifiserte. Ellers er det mye smak og behag i forhold til størrelse på e-sigaretten. Generelt har store e-sigaretter større batterikapasitet, mer funksjonalitet og høyere pris. Vi anbefaler å  kjøpe startsett med variabel strømstyrke, slik at du kan regulere hvor kraftig damp du vil ha. Enkelte tanker har også justerbar lufting så du kan justere hvor godt drag du får.

5 vare(r)

per side

5 vare(r)

per side