Salg

Wismec Noisy Cricket (svart)

Noisy Cricket Mod av JayBo & Wismec

Noisy Cricket mekanisk mod designet av Jaybo designs og produsert av Wismec.  I motsetning til de fleste boksmods, bruker The Noisy Cricket 2 stk 18650  som er seriekoblet. Dette gir dobbel spenning i forhold til vanlige mekmods, dvs ca 8 volt med fulle batterier.


Modden har hybridkobling, dvs at tank/RDA kobles direkte til batteriet. Det må KUN benyttes tanker der plusspol er lenger ned enn 510-gjengene, gjerne med regulerbar plusspol. Det er ingen garanti for at alle tanker og drippere vil passe. 510-koblingen må være lang nok til å få kontakt med batteriet for å få strøm. Ulike tanker og drippere har forskjellige lengder på 510.


Merk: anbefales for kun erfarne dampere, og brukes på egen risiko. Batterier kan settes inn i hver side så lenge positiv pol ALLTID kobles til Tank/dripper og negativ pol ALLTID kobles til knappen. NB! Benytt kun batterier av høy kvalitet!NB!! Dette er en fullt mekanisk mod uten noe sikkerhet. Brukere MÅ ha kunnskap om batterisikkerhet og ta forholdsregler når du bruker denne enheten. Dampoteket AS vil ikke være ansvarlig for skade forårsaket av misbruk, mishandling eller feil bruk av batterier.

Vanlig pris: kr 299,00

Special Price kr 219,00

Detaljer
Detaljer

NB!! Dette er en fullt mekanisk mod uten noe sikkerhet. Brukere MÅ ha kunnskap om batterisikkerhet og ta forholdsregler når du bruker denne enheten. Dampoteket AS vil ikke være ansvarlig for skade forårsaket av misbruk, mishandling eller feil bruk av batterier.


Spesifikasjoner:
Anbefalt motstandsområde 0,25 til 0,5
Dual 18 650 i serie.
Kompakt design.
6 bunnventilasjonshull.
Materiale: Rustfritt stål
Gjenger: 510
Batteri: 2 x 18650 (medfølger ikke)

Tilleggsinfo
Tilleggsinfo
farge Nei
Produsent Nei
Produktomtaler
Skriv din egen omtale

Kun registrerte kunder kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Andre Produkter
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)
Wismec Bambino RDA (dripper) Wismec Bambino RDA (dripper)
2 omtale(r)
kr 224,00