Enkle startsett

E-sigaretter startpakke for nybegynnere

Gratulerer med at du har lyst til å prøve damp! Her finner du startsett egnet for nybegynnere. Det som kjennetegner disse er at de fleste er små, rimelige og enkle å bruke. Startsettene inneholder alt du trenger for å komme igang, unntatt E-juice som du kan kjøpe hos oss (uten nikotin). Hvis du ønsker å kjøpe e-juice med nikotin, er det lovlig å importere for eget bruk fra EØS-området, men ikke tillatt for salg i Norge.

Hva er en e-sigarett?
En e-sigarett består av en tank som inneholder e-juice, og en batterienhet som produserer strøm for å varme opp e-juicen i tanken for å produsere damp. Våre startsett kommer med 1 eller 2 sett med tank og batteri + lader.

Slå av og på
Klikk 5-6 ganger så raskt du kan på knappen. Batterilyset skal da begynne å blinke.

Fordamperhoder
I tillegg trenger du fordamperhoder (coiler, veker, brennere, etc) som passer til tanken din. Disse anbefaler vi å bytte jevnlig, rundt hver 14. dag avhengig av hvor mye du bruker utstyret. Hvis det kommer lite damp, eller hvis det smaker brent er det sansynligvis på tide å bytte.

Lading av batteri
Alltid behandle batteri med respekt! Lad aldri batteriene om natten eller når du er borte. Benytt gjerne brannsikker ladepose ved lading. Kast aldri gamle batterier i søpla! Sorter det som spesialavfall. Batteriets lys slukkes når batteriet er fulladet.

Hva skal jeg velge?
Alle våre produkter er originale og CE/Rohs sertifiserte. Ellers er det mye smak og behag i forhold til størrelse på e-sigaretten. Generelt har store e-sigaretter større batterikapasitet, mer funksjonalitet og høyere pris. Vi anbefaler å  kjøpe startsett med variabel strømstyrke, slik at du kan regulere hvor kraftig damp du vil ha. Enkelte tanker har også justerbar lufting så du kan justere hvor godt drag du får.

6 vare(r)

per side

 • IStick Pico Baby

  IStick Pico Baby-pakken presenterer seg som et kompakt startsett, ideelt for diskre damping.

  Les mer
 • Innokin Endura T20

  Innokin Endura T20 er den nyeste versjonen av den super populære Innokin Endura serien. Innokin Endura T20 følger samme filosofi om en enkel og praktisk å bruke enhet med en enkel knappdesign bygget i en kompakt og bærbar design. Endura T20 har en mer jevn og åpen tegning i forhold til den originale Endura T18. Endura T20 har en slank 20,5 mm diameter med et innebygd 1500mAh batteri som kan lades med den medfølgende micro USB-kabelen. Prism T20-tanken har en 2 ml e-Liquid-kapasitet med en enkel toppfylt design med en vri på deksel. Endura Prism T20 fordamperhoder er designet for å få frem smaken av din favoritt e-væske og er kompatibel med høy VG-baserte e-væsker. En beskyttende driptiphette er også inkludert.


  Funksjoner og spesifikasjoner:

      
  Drevet av Innokin A1 Chipset
      
  Designet for munn til lunge (MTL)
      
  Enkel One Button Design
      
  Dimensjoner: 4-15 / 16 "x 13/16" (Inkludert Prism T20 Tank)
      
  Diameter: 20.5mm
      
  510 gjenget
      
  Innebygd 1500mAh batteri
      
  Maksimal utgangseffekt: 13W
      
  Motstandsområde: 1,2ohm - 3,5ohm
      
  2 ml e-flytende kapasitet
      
  Toppfylling
      
  Ladet via Micro USB 5V / 1A

  Les mer
 • Joyetech ATOPACK Penguin

  Joyetech ATOPACK Penguin All In One System er et kompakt fyllbart podbasert system med et innebygd 2000mAh batteri og benytter det nye JVIC-coilene. ATOPACK Penguin har et stort kapasitets 8,8 ml utskiftbart podsystem som benytter en utskiftbar Juice Vertical Injection Coil (JVIC) som er tilgjengelig i både MTL og DL-versjoner. Podsystemet er designet for å tillate brukeren å raskt bytte smaker ved å bytte ut pods og har et ferdigstillet E-Juice visningsvindu. Det elegante fysiske utseendet og det nye JVIC podbaserte systemet parret med et enkelt å bruke enkeltknapps kontrollflate og innebygd i 2000mAh-batteri, gjør Joyetech ATOPACK Penguin til et flott alt i ett-startsett. Les mer
 • aspire pockex pocket aio startsett

  1 omtale(r)
  Genialt lite startsett fra aspire med tank og batteri innebygd i et stykke. Lekkasjefri med toppfylling og mulighet til å bytte glass hvis dette blir knust. Benytter Aspires u-tech coiler, samme som nautilus x tanken. Coilene som følger med er på 0,6 ohm, men det er også mulig å benytte standard nautlus x coiler på 1.5 ohm. Tanken er på 2ml og batteriet har en kapasitet på 1500 mAh. Kommer med micro usb lading. Kan også brukes under lading. For bytte av coil: Skru av toppen og trekk opp glassbeholder. skru ut den gamle coilen og skru inn den nye. Vent 10 minutter før du bruker den m,ed nytt fordampåerhode, slik at bomullen i fordamperhodet blir mettet med e-juice. Les mer
 • Joyetech eGo AIO Startsett

  Joyetech eGo AIO er et av de enkleste startsettene vi har sett.
  Her får du full pakke med batteri på1500mAh, og innebygget tank på 2ml kapasitet med enkel toppfylling.
  I tillegg er den laget med barnesikring på topplokket og har stilig lys inne i tanken.

  Les mer
 • iStick Basic

  Eleaf fortsetter suskessen med en spennende nyhet: iStick Basic, der tanken er gjemt inni modden! 
  iStick Basic er den perfekte lomme-damper. Dette er damperen for deg, som bare vil ha god damp i en praktisk innpakning. GS air 2 tanken er på 2ml og kommer med de nye fordamperhodene til GS serien på 0,75 ohm, som vil gi ca 20 watt effekt. Et perfekt sett for både nybegynnere og viderekommende.

  Med i pakken:

     1 x iStick Basic
      1 x GS Air 2 Tank.
      2 x fordamperhoder på 0.75 Ohm (en er monteret i tanken).
      1 x 510 magnet connector.
      1 x eGo magnet connector.
      1 x USB lade kabel.
      1 x Manual (engelsk)

  Les mer

6 vare(r)

per side