Enkle startsett

E-sigaretter startpakke for nybegynnere

Gratulerer med at du har lyst til å prøve damp! Her finner du startsett egnet for nybegynnere. Det som kjennetegner disse er at de fleste er små, rimelige og enkle å bruke. Startsettene inneholder alt du trenger for å komme igang, unntatt E-juice som du kan kjøpe hos oss (uten nikotin). Hvis du ønsker å kjøpe e-juice med nikotin, er det lovlig å importere for eget bruk fra EØS-området, men ikke tillatt for salg i Norge.

Hva er en e-sigarett?
En e-sigarett består av en tank som inneholder e-juice, og en batterienhet som produserer strøm for å varme opp e-juicen i tanken for å produsere damp. Våre startsett kommer med 1 eller 2 sett med tank og batteri + lader.

Slå av og på
Klikk 5-6 ganger så raskt du kan på knappen. Batterilyset skal da begynne å blinke.

Fordamperhoder
I tillegg trenger du fordamperhoder (coiler, veker, brennere, etc) som passer til tanken din. Disse anbefaler vi å bytte jevnlig, rundt hver 14. dag avhengig av hvor mye du bruker utstyret. Hvis det kommer lite damp, eller hvis det smaker brent er det sansynligvis på tide å bytte.

Lading av batteri
Alltid behandle batteri med respekt! Lad aldri batteriene om natten eller når du er borte. Benytt gjerne brannsikker ladepose ved lading. Kast aldri gamle batterier i søpla! Sorter det som spesialavfall. Batteriets lys slukkes når batteriet er fulladet.

Hva skal jeg velge?
Alle våre produkter er originale og CE/Rohs sertifiserte. Ellers er det mye smak og behag i forhold til størrelse på e-sigaretten. Generelt har store e-sigaretter større batterikapasitet, mer funksjonalitet og høyere pris. Vi anbefaler å  kjøpe startsett med variabel strømstyrke, slik at du kan regulere hvor kraftig damp du vil ha. Enkelte tanker har også justerbar lufting så du kan justere hvor godt drag du får.

Vare 1 til 10 av totalt 11

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Vaporesso Aurora Starter Kit

  Vaporesso Aurora Starter Kit er en kompakt, lettvektsenhet som bare er litt større enn den klassiske zippo designet som den er inspirert av.

  Du finner ingen knapper på denne enheten, bare åpne lokket, vri munnstykket rundt og inhaler for å aktivere enheten. Aurora har en 1,7 ml kapasitet tank og et 800mAh innebygd batteri som kan lades over USB.

  Vaporesso Aurora er en MTL (Munn to Lunge) -enhet, med et lite
  MTL-fordamperhode for å understreke smakproduksjon over store mengder damp.

  inneholder:

       1 x Vaporesso Aurora Kit
       1 x 1,4 ohm CCell-spole forhåndsinstallert
       1 x Spare 1,4 Ohm CCell Coil
       USB-ladekabel

  Egenskaper:

       800mAh innebygd batteri
       USB-ladning
       Bunnfylling Design
       1,7 ml bygget i tank

  Les mer
 • Joyetech ATOPACK Penguin-Rosa Mix

  Joyetech ATOPACK Penguin All In One System er et kompakt fyllbart podbasert system med et innebygd 2000mAh batteri og benytter det nye JVIC-coilene. ATOPACK Penguin har et stort kapasitets 8,8 ml utskiftbart podsystem som benytter en utskiftbar Juice Vertical Injection Coil (JVIC) som er tilgjengelig i både MTL og DL-versjoner. Podsystemet er designet for å tillate brukeren å raskt bytte smaker ved å bytte ut pods og har et ferdigstillet E-Juice visningsvindu. Det elegante fysiske utseendet og det nye JVIC podbaserte systemet parret med et enkelt å bruke enkeltknapps kontrollflate og innebygd i 2000mAh-batteri, gjør Joyetech ATOPACK Penguin til et flott alt i ett-startsett. Les mer
 • Innokin Endura T20

  Innokin Endura T20 er den nyeste versjonen av den super populære Innokin Endura serien. Innokin Endura T20 følger samme filosofi om en enkel og praktisk å bruke enhet med en enkel knappdesign bygget i en kompakt og bærbar design. Endura T20 har en mer jevn og åpen tegning i forhold til den originale Endura T18. Endura T20 har en slank 20,5 mm diameter med et innebygd 1500mAh batteri som kan lades med den medfølgende micro USB-kabelen. Prism T20-tanken har en 2 ml e-Liquid-kapasitet med en enkel toppfylt design med en vri på deksel. Endura Prism T20 fordamperhoder er designet for å få frem smaken av din favoritt e-væske og er kompatibel med høy VG-baserte e-væsker. En beskyttende driptiphette er også inkludert.


  Funksjoner og spesifikasjoner:

      
  Drevet av Innokin A1 Chipset
      
  Designet for munn til lunge (MTL)
      
  Enkel One Button Design
      
  Dimensjoner: 4-15 / 16 "x 13/16" (Inkludert Prism T20 Tank)
      
  Diameter: 20.5mm
      
  510 gjenget
      
  Innebygd 1500mAh batteri
      
  Maksimal utgangseffekt: 13W
      
  Motstandsområde: 1,2ohm - 3,5ohm
      
  2 ml e-flytende kapasitet
      
  Toppfylling
      
  Ladet via Micro USB 5V / 1A

  Les mer
 • Aspire Breeze

  Aspire Breeze Starter Kit er et ultrakompakt all-in-one startpakke designet for dampere på farten, eller bare på jakt etter en brukervennlig enhet. Aspire Breeze kan brukes i klassisk automatisk stil som automatisk aktiveres når du inhalerer, eller du kan også bruke knappen for å aktivere Breeze også. Aspire Breeze har et innebygd 650mAh batteri og 2,0ml e-Liquid kapasitet. Den bruker Breeze U-Tech Coil 0,6ohm fordamperhoder for god smak og dampproduksjon. Aspire Breeze er et must for alle fans av munnen til lungemetoden (MTL).

  Funksjoner og spesifikasjoner:


      
  Alt-i-ett-design
      
  Enkel One Button Design
      
  Klassisk automatisk eller manuell stil
      
  Bypass Output (kan brukes mens lades)
      
  Innebygd 650mAh batteri
      
  2,0 ml kapasitet
      
  Toppfyllingsdesign
      
  Micro USB-ladeport
      
  Aluminium kropp
      
  Side luftings hull
      
  Utnytter Aspire Breeze U-Tech Coil Atomizer Heads (ikke kompatibel med andre Aspire-produkter)
      
  Inkluderer (2) Aspire Breeze 0.6ohm Atomizer Head
      
  Automatisk cutoff
      
  Kortslutning beskyttelse
      
  Lavspenningsbeskyttelse
      
  Overbelastningsbeskyttelse

  Les mer
 • Joyetech eGo AIO Pro

  Joyetech eGo AIO Pro har alt-i-ett-stil og best anti-lekkende struktur. Det vedtar 4ml ejuice kapasitet og 2300mAh innebygd batteri. Ejuice fylling kan enkelt oppnås ved å fjerne topplokket og fylle fra toppen. Det forbedrede luftstrømstyringssystemet gir også stor luftinntak. Den er enkel og praktisk i bruk, men fasjonabel i blikk av flere blandede farger og indikatorlampe med syv farger.


  Joyetech eGo AIO Pro
  Diameter: 22mm
  Fordamperhode: BF SS316-0.6ohm MTL / BF SS316-0.5ohm DL
  Kapasitet: 4ml
  Batterikapasitet: 2300mAh

  Kommer med:
  1 × eGo AIO Pro-batteri
  1 × BF SS316-0.6ohm MTL.
  1 × BF SS316-0.5ohm DL.
  2 × munnstykke
  1 × USB-kabel
  1 × hurtigstart guide
  1 × garantikort

  Les mer
 • Ijust Start Plus Startsett

  IJust Start Plus Starter Kit er den nyeste startpakken fra Eleaf, som har 2,5mL kapasitet. Den integrerte 1600mAh batteriet kombinert med det slanke chassiset er optimalt som en viktig reise eller natt på bysettet. Eleaf iJust Start Plus er designet for brukervennlighet i et slitesterkt chassis, kombinert med forenklet og dyktig ytelse. Det er et utmerket startsett for inngangsnivå dampere.

  Eleaf iJust Start Plus Batteri Funksjoner:

  19mm diameter
  Integrert 1600mAh batteri
  Direkte spenningsutgangssystem
  Minimumspole motstand: 0.4ohm
  Enkelknappsoperasjon
  LED-indikator for batterilevetid
  Atomizer Protection
  Kortslutningsbeskyttelse
  Lavspenningsbeskyttelse
  Ladet via MicroUSB Port
  510 trådforbindelse

  GS Air 2 Atomizer Tank Funksjoner:

  19mm Diameter
  2,5 ml juice kapasitet
  Pyrex Glassforsterkning
  Bottom-Fill Design
  Justerbar luftstrømskontroll
  Dual Cyclops Airslots
  GS Air Coil System
  0.75ohm Atomizer vurdert for 8 ~ 25W
  510 Tilkobling

  hva er i pakken:

  1 x iJust Start Plus-batteri
  1 x GS Air 2 Tank
  2 x 0,75ohm fordamperhode
  1 x MicroUSB lade ledning
  1 x Bruksanvisningen

  Les mer
 • Joyetech ATOPACK Penguin

  Joyetech ATOPACK Penguin All In One System er et kompakt fyllbart podbasert system med et innebygd 2000mAh batteri og benytter det nye JVIC-coilene. ATOPACK Penguin har et stort kapasitets 8,8 ml utskiftbart podsystem som benytter en utskiftbar Juice Vertical Injection Coil (JVIC) som er tilgjengelig i både MTL og DL-versjoner. Podsystemet er designet for å tillate brukeren å raskt bytte smaker ved å bytte ut pods og har et ferdigstillet E-Juice visningsvindu. Det elegante fysiske utseendet og det nye JVIC podbaserte systemet parret med et enkelt å bruke enkeltknapps kontrollflate og innebygd i 2000mAh-batteri, gjør Joyetech ATOPACK Penguin til et flott alt i ett-startsett. Les mer
 • Aspire Zelos

  Kompakt og ergonomisk, Zelos 50W er Aspires lille og lette start sett. Zelos har et 2500mAh internt Li-Po-batteri, 50 watt maksimal utgang, ulike utgangsmoduser, kompakt design, et solidt lettvekts chassis og en praktisk skjermrotasjonsfunksjon. Det interne batteriet på 2500mAh er den perfekte strømkilden til en liten, men kraftig enhet, som også kan lades opp via mikro USB-porten opp til 1A. Zelos kompakte design gjør den til den perfekte enheten med høy kraft til å ta på farten sammen med et lett aluminiumsramme. Integrert med et innebygd akselerometer, vil Zelos kunne oppdage orienteringen og vil rotere skjermen tilsvarende, slik at du ikke trenger å tenke på det. Vi presenterer den helt nyutviklede Nautilus 2 by Aspire, som er inkludert i Full Kit. Den iøynefallende buede og glatte lined designen er en av de første funksjonene som skal legges merke til sammen med den nye metalltankhylsen. Nautilus 2 har en enkel toppfylling, 2mL tankkapasitet, forbedret smakproduksjon, presis luftstrømstyring, samt en kompakt og elegant design. Som de fleste tankene benytter Nautilus 2 den svært enkle å bruke toppfyllingsfunksjonen for å fylle 2mL tanken. En ny skorsteindesign er implementert for å øke smakproduksjonen ved å redusere skorsteinens lengde, og dermed redusere avstandsluften og damprøret fra forstøveren til dripptippen. Luftstrømskontrollen justeres gjennom den nederste luftstrømningsringen, som ligger nederst på enheten, hvor fem forskjellige luftstrøminnstillinger kan oppnås for den foretrukne munnen til lungebetegnelse. Beskytter glassbeholderen mot skade er en metallhylse. Denne metallhylsen passer rett rundt tankavsnittet og har også glass for innvendig tank synlighet. Raffinerte og ultra raffinerte, forbedret Nautilus 2 på hva versjonen en gang var mest kjent for.

  Pakkeinnhold:

       1 x Zelos 50W Mod
       1 x Nautilus 2 Tank (0,7Ω Coil Pre-Installed)
       1 x 1,8Ω BVC-coil
       1 x erstatning glassrør
       1 x Ekstra Dip Tips
       1 x Micro USB-kabel
       6 x O-Ringer
       1 x brukerhåndbok
       1 x garantikort

  Les mer
 • aspire pockex pocket aio startsett

  1 omtale(r)
  Genialt lite startsett fra aspire med tank og batteri innebygd i et stykke. Lekkasjefri med toppfylling og mulighet til å bytte glass hvis dette blir knust. Benytter Aspires u-tech coiler, samme som nautilus x tanken. Coilene som følger med er på 0,6 ohm, men det er også mulig å benytte standard nautlus x coiler på 1.5 ohm. Tanken er på 2ml og batteriet har en kapasitet på 1500 mAh. Kommer med micro usb lading. Kan også brukes under lading. For bytte av coil: Skru av toppen og trekk opp glassbeholder. skru ut den gamle coilen og skru inn den nye. Vent 10 minutter før du bruker den m,ed nytt fordampåerhode, slik at bomullen i fordamperhodet blir mettet med e-juice. Les mer
 • Joyetech eGo AIO Startsett

  Joyetech eGo AIO er et av de enkleste startsettene vi har sett.
  Her får du full pakke med batteri på1500mAh, og innebygget tank på 2ml kapasitet med enkel toppfylling.
  I tillegg er den laget med barnesikring på topplokket og har stilig lys inne i tanken.

  Les mer

Vare 1 til 10 av totalt 11

per side

Side:
 1. 1
 2. 2