Aspire Pockex Pocket AIO kit

Genialt lite startsett fra aspire med tank og batteri innebygd i et stykke. Lekkasjefri med toppfylling og mulighet til å bytte glass hvis dette blir knust. Benytter Aspires u-tech coiler, samme som nautilus x tanken. Coilene som følger med er på 0,6 ohm, men det er også mulig å benytte standard nautlus x coiler på 1.5 ohm. Tanken er på 2ml og batteriet har en kapasitet på 1500 mAh. Kommer med micro usb lading. Kan også brukes under lading.
For bytte av coil: Skru av toppen og trekk opp glassbeholder. skru ut den gamle coilen og skru inn den nye. Vent 10 minutter før du bruker den m,ed nytt fordampåerhode, slik at bomullen i fordamperhodet blir mettet med e-juice.
kr 249,00

* Påkrevde felt

Detaljer
Detaljer
Dimensjoner:11.7cm*1.97cm Væskekapasitet: 2mL Batterikapasitet: 1500mAh Farger: matt svart, rosa gull, hvit, rustfritt I pakken: Pockex pocket aio 1 ekstra coil usb ladekabel
Tilleggsinfo
Tilleggsinfo
Produsent Nei
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
God, men lekker
Jeg er fornøyd med dampen. Den er god å holde i og lett å bruke. Men den lekker når den ligger på siden, f.eks. ved lading. Jeg kan heller ikke ha den løs i lomma pga. av at den lekker. Mengden e-juice i den har ingen betydning for lekkasjen, den lekker også når den er nesten tom. Omtalt av Kristin (Sendt inn 20.04.2017)
Skriv din egen omtale

Kun registrerte kunder kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg